Wave Residence: Kuzey Kıbrıs'ta Zarif Yaşam

Plan Dışı
başlayan£135,900peşinat 30%


      Genel Bakış

      İskele'nin sakin bölgesinde yer alan Wave Residence, modern mimari ustalığın ve lüks yaşamın bir kanıtıdır. Altı kata yayılan rezidans, zemin katında seçkin mağazalarla tamamlanan 1+1 ve 2+1 dairelerin bir karışımını sunuyor. Bu tesisin en önemli mücevherleri, altıncı katta bulunan ve benzersiz manzaralar ve olanaklar sunan iki adet 2+1 çatı katı dairesidir.

      Wave Residence'ta her daire ev sahipleri için adeta bir tuval. Beyaz kutu kaplamasıyla teslim edilen konut sakinleri, alanlarını kişiselleştirme özgürlüğüne sahip. Spot aydınlatma sistemiyle eşleştirilen asma tavanlar, sofistike bir ortam yaratıyor. Özel bir dokunuşla tasarlanan mutfaklarda granit tezgahlar dayanıklılık ve şıklık sağlıyor. Tüm yatak odalarındaki gömme dolaplar geniş saklama alanı sunarken, laminat renk seçenekleri de ev sahiplerinin estetik tercihlerine uyum sağlamasına olanak tanıyor.

      Banyolar hassasiyet ve zarafetle tasarlanmıştır. Ankastre sıhhi tesisat, asma lavabolar, aynalar ve modern bir duş sistemi bulunmaktadır. Banyo fayansı renklerinin seçimi ayrıca kişiselleştirmeye olanak tanıyarak her alanın benzersiz olmasını sağlar.

      Wave Residence'ta her şeyden önemlidir. Binada kapalı güvenlik sistemi, merdivenlerde yangın alarmı, koridorlarda duman dedektörleri ve güvenlik kameraları bulunmaktadır. Asansör, kısıtlı erişim ve ilave güvenlik sağlayan bir kart sistemi üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca her dairenin balkonunda hafta sonu toplantıları için mükemmel bir barbekü bulunmaktadır.

      Çatı katları lüksün simgesidir. 4 metre yüksekliğindeki tavanları ve pencereleri ile nefes kesen manzaralar sunmaktadır. Her çatı katında her odada bir tane olmak üzere üç banyo ve bir misafir banyosu bulunmaktadır. Standart kaplama, uzaktan kumandalı perdeleri, yatak odasında elektrikli cam şömineyi ve ikinci katta jakuzili kapalı bir terası içermektedir. Benzersiz bir özellik, zenginlik katan özel cam asansördür.

      Televizyon altyapısı, Wi-Fi kurulumu, ses ve ısı yalıtımı, yedek jeneratör gibi olanaklarla Wave Residence, konfor ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Kuzey Kıbrıs'ta daire yatırımı yapmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

      Peşinat
      30%
      Anahtar Teslimi
      4. Çeyrek - 2023
      Ödeme planı

      50% anahtar teslimine kadar faiz yok
      20% 12 taksite kadar faizsiz

      NEDEN NCYPRUS SEÇMELİYİZ?

      Yasal yardım

      Gayrimenkul alımında uzman hukuki danışmanlık ve yardım.

      Vize Yardımı

      Kuzey Kıbrıs'ta ikametinizin resmileştirilmesi.

      Banka Yardımı

      Kuzey Kıbrıs'ta banka hesabı açmanıza yardımcı oluyoruz.

      Ehliyet

      Kuzey Kıbrıs'ta resmi olarak ehliyet almanıza yardımcı oluyoruz.

      Mülk sigortası

      Kuzey Kıbrıs'ta sigortanın güvence altına alınmasına yardımcı olmak.

      Yatırım Garantisi

      Kuzey Kıbrıs'taki yatırımlarınızın güvenliğinin sağlanması.

      Detaylar

      • Ev alanı (m2):
        75 - 170 m2
      • Fiyat (£):
        başlayan£135,900peşinat 30%
      • Kuruluş yılı:
        2023
      • Durum:
      • Odalar:
        2, 3
      • Yatak odaları:
        1, 2
      • Banyo:
        1, 2

      Yakındaki yerler